2018-11-22 13:10:56• hírek • Bede Emőke

Nem sokkal a Dakar előtt karját törte Gyenes Mani

Balesetet szenvedett a szatmári Dakar-hős, Gyenes Emánuel: egy fotózás során borult fel motorjával, az esést pedig jobb felkarcsontja bánta.

Az esetről maga Mani számolt be hivatalos Facebook-oldalán. Mint írja, a Dakarra való felkészülés utolsó hetei a megszokotthoz képest máshogy fognak telni, ugyanis egy szerencsétlen balesetben eltört a jobb felkarcsontja. A törött végtagot meg kellett műteni, szerencsére a beavatkozás során minden jól alakult. Gyenes közösségi oldalát természetesen azonnal elözönlötték a jókívánságok és a támogató hozzászólások, mindenki mielőbbi felépüléséért drukkol.
 

Az Autonet Motorcycle Team motorversenyzőjére kemény feladat vár, hiszen már nincs sok ideje a regenerációra. 2019. január 6-án ugyanis indul a világ egyik legnehezebb versenye, a Dakar-rali. A kétkerekű szörnyek Peru fővárosában bőgnek fel majd először, majd egy megpróbáltatásokkal teli 5 ezer kilométeres szakaszt kell megtenniük sivatagi dűnéken át, hogy január 17-re visszaérjenek Limába. A 2018-as Dakaron egyébként Mani Románia egyetlen képviselőjeként összesítettben a 23. helyen végzett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: